Tässä muunnoksessa ohjelma löytää kansion, johon käyttöjärjestelmä on asennettu, ja aloittaa määritetyn DLL-tiedoston rekisteröinnin itse. DLL-latauskohteet ovat olemassa vain siten, että löydät ne hakukoneessa ja toivottavasti klikkaat heidän mainoksiaan.

  • Myös sillä on merkitystä, kuinka kauan tietokone on päällä.
  • Kun kopioit aineistoa, tarvitaan linkki lähteeseen.
  • Lopuksi näkyviin tulee ikkuna, jossa on tietosuoja-asetukset.

Yleensä edellä mainitut ‘ylimääräiset’ prosessit eivät syö oleellisesti tehoja eikä niiden säätelyyn ole tarvetta, jos palomuuri ja virustorjunta-asiat ovat kunnossa. Joissain yksittäistapauksissa jokin turha prosessi tai palvelu saattaa aiheuttaa ongelmia.

Kuinka Voin Rekisteröidä Msstdfmt Dll: N Windows 10: Ssä?

Minun tapauksessani haluaisin poistaa käytöstä vasemmat ikkunat -näppäintä ja napsauta poista avain käytöstä vaihtoehto. Kun “Oma tietokone” -kuvake oli suosittu Windows -tietokoneen työpöydällä.

Karsi Turha Sotku Windowsista

Hakemiston Windows/prefetch sisällön voi myös poistaa, jos kone tuntuu tahmaavan. Indeksointipalvelu on myös ominaisuus, josta saattaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Lepo/valmiustilan käyttö syö myös levytilaa . Mikäli levytila on kortilla, kannattaa virranhallinta-asetuksista rastittaa pois kohta ‘ota lepotila käyttöön’. Mikäli koneessa on tarpeeksi potkua ja levytilaa eikä ongelmia esiinny, ei viilauksiinkaan ole välttämättä tarvetta. Virheraportteja lähetetään niin paljon, että Microsoft saa koottua niistä päteviä tilastoja. Tilastojen pohjalta Microsoft korjaa omia ja yhteistyökumppaneiden ohjelmistoja.

Ennen kuin voit nimetä tiedostopääte uudelleen, sinun on varmistettava, että Windows on määritetty näyttämään ne oikein, mitä tässä selitetään. Kyseinen liite voi viime kädessä olla mikä tahansa muu tiedosto, kuten asiakirja, kuva jne. Windowsin rekisteri, jota yleensä kutsutaan vain rekisteriksi , on kokoelma Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kokoonpanoasetusten tietokannoista. Asennan puhtaan asennuksen aina, kun päivitän käyttöjärjestelmän uudeksi suureksi versioksi. Tiedän, että Coda 1 ei ole enää App Storessa eikä Panic enää tue sitä, mutta haluaisin jatkaa sen käyttöä, koska se toimii … Olen enimmäkseen Java-kehittäjä ja olen kehittynyt Linuxissa viimeiset windll.com/fi/dll/other/adbwinapi 5 vuotta. Olen melko tyytyväinen Linuxiin, mutta minun on ajoittain suoritettava oma ohjelmisto, jota Linux ei tue, joten …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *